fgAsset 1

Reaktive sæler til arkitekter

Alt, hvad en arkitekt har brug for at vide om Botament reaktiv vandtætning.

EN arkitekt behandler normalt den tekniske, funktionelle, økonomiske og også designplanlægning af strukturer og bygninger. Ved planlægning af et byggeprojekt skal der altid tages hensyn til den passende tætning mod gennemtrængende fugt og fugt. Af denne grund er det vigtigt, at en arkitekt er bekendt med de aktuelt bedste og mest økonomisk fordelagtige tætningsmuligheder. Reaktiv vandtætning er absolut uovervindelig inden for strukturel vandtætning BOTAMENT RD 1 Universal og BOTAMENT RD 2 The Green 1. På denne side kan en arkitekt finde ud af alt, hvad han har brug for at vide om det.

Hvad er udfordringerne og problemerne for en arkitekt i den daglige virksomhed?

det Forseglingsarbejde i en bygning skal omhyggeligt planlægges og skrives ud. Komplicerede tætningssystemer komplicerer ofte planlægnings- og udbudsprocesser. Arkitekter falder derfor gerne tilbage på komplette systemløsninger. Standard service specifikationer og detaljerede tegninger letter dette arbejde. Tid er også en vigtig faktor. Her er korte udførelses- og tørretider afgørende. Derfor forsøger man som regel at undgå komplekse systemer. Den forsøger snarere at finde løsninger, der er teknisk og økonomisk attraktive. Et andet vigtigt aspekt er den økologiske faktor ved bygningsforsegling. Ofte skal detaljerede løsninger også planlægges helt på forhånd. Det er normalt meget dyrt at renovere forkert udførte sæler.

Hvilke former for tætning stoler arkitekter på i øjeblikket?

Standard konstruktionsmetoder er reglen inden for vandtætning. Klassiske tykke bitumenbelægninger bruges ofte her. Innovative løsninger med reaktive tætninger vinder også i stigende grad accept.

Hvorfor skal en arkitekt stole på Botament reaktiv vandtætning?

Livscyklusvurderingen af BOTAMENT RD 2 The Green 1 er betydeligt bedre i forhold til PMBC. Derudover opfylder RD 2 kravene i DIBt folder “Grundvandshygiejne”. Brugen af få, ekstremt veludviklede systemprodukter garanterer korte byggetider og et højt sikkerhedsniveau. Desuden tørrer det vandtætte lag ekstremt hurtigt. Hele tætningsarbejdet er særligt effektivt, når maskinen bruges i sprøjtningsprocessen. Dette medfører et højt niveau af økonomisk effektivitet og en hurtig fremgang i byggeprocessen. 1-komponenten BOTAMENT RD 1 Universal er også fiberforstærket og kan bruges uden blanding. Med hensyn til bygningsfysik er reaktive tætninger den “rigtige” løsning til detaljer, især i konstruktion af trærammer, men også til vindues- og dørelementer fra gulv til loft. Botament reaktive tætninger er uovervindelige som en total løsning i forbindelse med portaltætningstape og BOTAMENT RD 2 The Green 1. Reaktive tætninger har mange fordele i forhold til konventionelle tætninger. For mere information, kontakt venligst her .

Hvor er det ene af de to produkter særligt velegnet?

Hvis bygningen er tætnet om sommeren og ved højere temperaturer i henhold til planlægningen, er den velegnet BOTAMENT RD 1 Universal især godt. På den anden side er BOTAMENT RD 2 The Green 1 ved lave temperaturer og / eller høj luftfugtighed og velegnet til specielt detaljeret arbejde. Kombineret med systemforseglingstapen SB 78 og portaltætningstapen PB er den uovervindelig.

Hvorfor behøver en arkitekt ikke at bekymre sig om at bruge Botament reaktive sæler?

Den høje ydeevne og kvalitet af produkterne er bevist ved krævende europæiske tekniske vurderinger (ETA). Disse inkluderer ikke kun den reaktive vandtætning (FPD) Botament RD 1 og RD 2, men også de systemprodukter, der kræves til at bygge vandtætning, såsom forsegling af bånd. Derudover dokumenteres den brede anvendelsesområde for produkterne gennem et stort antal nationale testcertifikater.

fgAsset 1

De reaktive sæler fra Botament:

Botament Gebinde rd-1-home Reaktivabdichtung

BOTAMENT RD 1 Universal

Botament RD2 Gebinde

BOTAMENT RD 2 The Green 1

BOTAMENT RD 2 The Green 1

Botament RD2 Gebinde

Jetzt neu - Unser Planungsleitfaden
für Reaktivabdichtungen!

Tauche ein in die Welt der Reaktivabdichtungen und plane dein Bauprojekt mit Expertise und Innovation.