fgAsset 1

Behandler botamentet Reaktive sæler

De moderne Reaktive sæler fra botament lade sig være hel enkel og effektiv Instruere. Uanset om du bruger en pensel eller spatel eller bare sprayer på med maskinen, vil du være helt tilfreds med resultatet inspirere !

Manuel og maskinforarbejdning gjort let

Maskinbehandling

af Botament RD1 Universal & RD2 The Green 1

Sprøjtebehandling er særlig økonomisk ved forsegling af store områder. Med en opsat maskinteknologi kan du Områdets ydeevne på 60 m² / t kan opnås. I de fleste tilfælde er der endda ikke behov for en ridse. Du modtager, hvordan du opsætter sprayteknologien og andre vigtige applikationsvideoer her .

Installer tætningstape eller form mineralfileter.

Kældervandtætning ved sprøjtning er særlig effektiv, når maskinen placeres på loftet i kælderen. På denne måde kan alle områder, der skal forsegles, nås uden forstyrrende vægge i stueetagen uden at skulle flytte maskinen.

Grundigt forvåd substratet. Undgå skinnende fugt.

Bær personlige værnemidler. Opsæt sprøjtemaskinen, og indstil sprøjtemønsteret. Påfør Botament RD1 Universal og RD2 The Green 1 på en let fugtig overflade.

Sprøjtehovedets afstand fra jorden på omkring 20 til 30 cm. Som regel er der ikke behov for en ridse med maskinbehandling. Ufordelagtige underlag danner bobler efter kort tid. I dette tilfælde kræves der dog en ridse.

Sprøjt altid i et kloster. Med vandeksponeringsklasse W1-E kan det andet vandtætningslag påføres frisk på frisk.

Endelig bestemmes lagtykkelsen via lagtykkelsesmålinger og materialeforbruget. Mørtelslanger og fødepumpe skal rengøres med vand og en svampekugle efter 5-8 beholdere, afhængigt af vejret.

fgAsset 1

De reaktive sæler fra Botament:

Botament Gebinde rd-1-home Reaktivabdichtung

BOTAMENT RD1 Universal

BOTAMENT RD 2 The Green 1

BOTAMENT RD2 The Green 1

Manuel behandling

af Botament RD1 Universal & RD2 The Green 1

BOTAMENT RD1 Universal og RD2 The Green 1 er kendetegnet ved særligt gode bearbejdningsegenskaber. Den cremede konsistens gør det muligt at fylde, pensle og rulle. Da en primer og forstærkningsstof normalt kan undværes, er behandlingen meget effektiv.

For at blande Botament RD2 hældes pulverkomponenten i den flydende komponent. Når du fjerner delmængder, skal du først lægge den flydende komponent i en ren spand.

Tilsæt pulverkomponenten til den flydende komponent. Vejer delmængder. Vægten skal stå på en fast overflade.

Bland pulver og væske mekanisk i mindst 2 minutter (anbefaling: omrøring). Botament RD1 er klar til brug og behøver ikke blandes. Dette forenkler fjernelsen af delmængder.

Mineralsubstrater skal fugtes på forhånd. Dog skal skinnende vådhed undgås.

For at forbedre vedhæftningen og for at lukke porer og hulrum Botament RD1 | Rids RD2 på underlaget med den glatte side af en glattere (ridsebelægning).

Påfør ikke det første lag af vandtætning, før farven har ændret sig markant, og ridsen er hærdet.

Rengør ikke-mineralske underlag, såsom metal eller gammel bitumen-vandtætning. Påfør ridse på den tørre overflade.

Påfør det første vandtætningslag på den tørre ridse. Brug en tandblødere for at sikre en jævn materialeapplikation eller lagtykkelse af tætningsmidlet.

Glat stænger i frisk tilstand uden at fjerne materiale igen. Påfør det andet lag på samme måde på det tørrede første vandtætningslag.