fgAsset 1

Reaktive sæler har mange fordele!

høj effektivitet

det Reaktive sæler fra Botament score med hurtig tørring, korte ventetider mellem arbejdstrin, kortere byggetider og tidlig genopfyldning af byggegraven. Derudover er færre arbejdstrin nødvendige, da ingen primer, intet stof og ingen yderligere forseglingsopslæmning er nødvendige. Værktøjerne og huden kan let rengøres med vand. BOTAMENT RD1 Universal giver den store fordel, at den kan behandles selv ved høje temperaturer på op til 35 ° C. Derudover er der ingen irriterende blanding med BOTAMENT RD1 Universal, og de nødvendige delmængder kan let fjernes. det Botament reaktive sæler kan males fuldstændigt og pudses over og kan takket være deres høje trykstyrke også bruges under vægge. Derudover imponerer Botament -reaktive tætninger med deres lave materialebehov, hvilket resulterer i en reduktion af materiale- og transportomkostninger. Intelligente systemprodukter er også tilgængelige til vanskelige applikationer.

Maksimal sikkerhed

det Botament reaktive sæler er meget fleksible og revner. De er kendetegnet ved høj UV -modstand. Det er velegnet til lavere temperaturer BOTAMENT RD2 The Green 1 fremragende. Den specielt udviklede optiske tørrekontrol kan bruges til at vurdere nøjagtigt, om den forseglede overflade allerede er tør. Fiberforstærkning af BOTAMENT RD1 Universal sikrer ekstrem styrke. Botament reaktive sæler kan bruges på en række forskellige måder og imponere med deres høje modstandsdygtighed over for frost og ældning.

Maksimal sikkerhed

Botament reaktive tætninger er yderst fleksible og revner. De er kendetegnet ved høj UV -modstand. BOTAMENT RD 2 The Green 1 er ideel til lavere temperaturer. Den specielt udviklede optiske tørrekontrol kan bruges til at vurdere nøjagtigt, om den forseglede overflade allerede er tør. Fiberforstærkningen af BOTAMENT RD 1 Universal sikrer ekstrem styrke. Botament reaktive sæler kan bruges på en række forskellige måder og imponere med deres høje modstandsdygtighed over for frost og ældning.

Miljømæssig bæredygtighed

BOTAMENT RD2 The Green 1 er bitumen fri . Det er blevet testet i henhold til DIBT -folden “Vurdering af virkninger af byggevarer på jord og grundvand”. I forhold til en kældervandtætning lavet af tykke bitumenbelægninger er der en klar fordel i den økologiske balance med hensyn til elementært og fossilt ressourceforbrug og globalt opvarmningspotentiale.

fgAsset 1

Vores professionelle reaktive sæler

Botament Gebinde rd-1-home Reaktivabdichtung

BOTAMENT RD1 Universal

BOTAMENT RD 2 The Green 1

Til produktsiden

BOTAMENT RD2 The Green 1