fgAsset 1

Bundforsegling

Professionel bundforsegling med reaktiv forsegling

Altså et bygningsobjekt permanent tør forbliver, er det af grundlæggende betydning, at bygningsbasen er forseglet professionelt og bæredygtigt. En bygningsbase er normalt udsat for meget høje temperatursvingninger. Derudover er der direkte kontakt med salte og mineraler fra jorden, samt sprøjtvand og ændringer i frysning og optøning. Til a optimal tætning For at sikre og undgå eventuelle senvirkninger, er det tilrådeligt at bruge professionelle produkter og veludviklede systemkomponenter. De reaktive tætninger BOTAMENT RD1 Universal og BOTAMENT RD2 The Green 1 er her absolutte flagskibsprodukter.

De reaktive tætninger RD1 Universal og RD2 The Green 1 fra Botament er ideelle til Tætning af bygningsunderlag.

Ved en Bundforsegling Det er vigtigt at bemærke, om den overflade, der skal forsegles, er rent udsat murværk, en pudset facade eller et specielt ETICS -system. De reaktive tætninger fra Botament opfylder fuldt ud de forskelligartede krav til en optimalt forseglet base og tilbyder mange fordele i forhold til konventionelle tykke bitumenbelægninger eller forseglingsopslæmninger. Du kan finde ud af de andre fordele ved reaktiv forsegling her.

En korrekt udført bundforsegling kan resultere flere lag eller tætningsniveauer eksisterer. Det er vigtigt at anvende den egentlige konstruktionstætning direkte på skalkonstruktionen. Med hensyn til planlægning skal dette ende op til 30 cm og i færdig tilstand mindst 15 cm over toppen af jorden. Der må ikke være lækager efter kælderens vandtætning. Tætningshåndværkeren bør altid sikre, at der ikke er ufuldkommenheder mellem bundforseglingen og forseglingen af konstruktionen i kontakt med jorden. Ved facader med eksternt gips bør der udover bygningsforseglingen påføres en mineralsk gipsforsegling, som forhindrer gipsanlægget i konstant at komme i kontakt med vand fra jorden.

Ved vandtætning i den traditionelle byggemetode med tykke bitumenbelægninger skal basisarealet foran kælderens vandtætning forsynes med en mineralsk vandtætningsopslæmning for at opnå en overflade, der kan bearbejdes for efterfølgende lag. Dette overlappende område af de forskellige byggematerialer er meget komplekst at fremstille og kræver en høj grad af manuel færdighed. Med de moderne reaktive sæler fra Botament skal der ikke længere foretages et sådant overlap.

fgAsset 1

Typisk placering af Vandtæt

Den typiske placering af tætningslagene (grøn) er vist her ved hjælp af eksemplet på en monolitisk ydervæg. Her blev der brugt et varmeisolerende murværk i en bygning uden kælder. Du kan finde mere information om alle almindelige bundformer og de vigtigste vandtætningstip i vores 1 × 1 vandtætning.

Tætning af en bygningsbase

For at kunne bruge BOTAMENT RD1 Universal og RD2 The Green 1 For at undgå ufuldkommenheder må tætningslagene ikke placeres i en 90 ° vinkel i forhold til hinanden. Udvendige hjørner skal affases eller forsynes med tætningstape. Indvendige hjørner kan laves med en mineralbugt eller med BOTAMENT SB78.

Fugt hele underlaget med en mat fugt.

det Ridsefrakke Påfør BOTAMENT RD1 og RD2 for at lukke porer og hulrum. Fjern overskydende materiale fra underlaget.

Påfør BOTAMENT RD1 eller RD2 med en pensel eller pensel og indsæt støbte dele (her inde i hjørnerne).

Påfør BOTAMENT RD1 eller RD2 med en pensel eller pensel og indsæt støbte dele, her yderkanter.

Påfør BOTAMENT RD1 eller RD2 med en tandglatter.

Integrer Botament SB78 i de inderste kanter af det første tætningslag uden at krølle. Overlap samlingerne til andre tætningstape med mindst 5 cm.

Glat stængerne i den friske botament RD1 eller RD2. Herved omarbejdes overgangsområderne fra overfladetætningen til tætningstapen. Lad strækningszonen være fri i den inderste kant.

Efter at vandtætningslaget er tørret, påføres et andet lag. Glat stængerne.

Tætning af vinduer og døre fra gulv til loft

Den vandtætning af bygningen, der allerede er udført, skal ofte vindueselementer eller døre fra gulv til loft være forbundet. Materialeskiftet mellem plast, isolering, konstruktionsskum, metal og gapende samlinger skal være permanent forbundet.

Affedt underlaget.

Ru overfladen med sandpapir.

Påfør BOTAMENT RD2 med en børste eller pensel, og indsæt støbte dele (her inde i hjørnerne).

Placer BOTAMENT SB78 i RD2 ved ikke-affasede ydre hjørner og integrer uden folder.

Fastgør den afskårne portalforseglingstape til vindueskarmen med den klæbende strimmel.

Substrat med Botament RD2 (påføring med børste, børste eller tandglatter)

Integrer portalforseglingstapen i den friske reaktive forsegling.

Påfør forsigtigt portalen tætningstape på den friske forsegling.

Omarbejd generøst overgangene fra Botament PB -portalforseglingstape til den eksisterende bygnings vandtætning og til vindueselementet med en børste eller en børste.

Bundforsegling i trækonstruktion

Byggeprojekt af bygninger med Støttekonstruktioner lavet af træ nyder stigende popularitet. det Bundforsegling skal ikke kun beskytte mod fugt udefra, men også tillade spredning af vanddamp fra det indre til det ydre. Det Reaktiv forsegling BOTAMENT RD2 The Green 1 fremragende. Samlingen mellem gulvpladen og trækonstruktionen kan sikkert overbygges med BOTAMENT PB -portalforseglingstape.

Tætningen skal permanent bygge bro mellem betonpladen og trækonstruktionen.

Fjern den klæbende strimmel på bagsiden af PB -portalforseglingstapen.

Fix PB -portalforseglingstape 15 cm over terræn.

Fold PB -portalforseglingstapen opad, og fastgør den midlertidigt med tape.

Forvåde betonoverflader. Påfør en ridse på beton- og træoverflader. Fjern overskydende materiale igen.

Påfør RD2 over hele overfladen af det helt tørrede ridsebelægning med en hakket murske.

Integrer portalforseglingstapen uden folder.

Omarbejd enderne og overgangene på portalforseglingstapen med RD2.

fgAsset 1

De reaktive sæler fra Botament:

Botament Gebinde rd-1-home Reaktivabdichtung

BOTAMENT RD1 Universal

BOTAMENT RD 2 The Green 1

BOTAMENT RD2 The Green 1