fgAsset 1

Reaktive tætninger til gips

Alt hvad en gipsen skal vide om Botament reaktive sæler.

Af Gips er primært ansvarlig for at pudse facader og indvendige vægge i et byggeprojekt. Når han pudser facaden, bliver han også konfronteret med bygningens strukturelle tætning. I nogle tilfælde har han den krævende opgave at forsegle strukturen mod indtrængen af fugt og fugt selv. De professionelle reaktive tætninger er egnede til dette BOTAMENT RD 1 Universal og BOTAMENT RD 2 The Green 1 . I de følgende linjer finder du alle de oplysninger og instruktioner, som en pudser bør overveje, når du forsegler en bygning med Botament reaktiv forsegling.

Hvilke udfordringer og problemer opstår for en gipsarbejder i den daglige forretning?

Pudseren opfylder forseglingen i basisområdet. Det, der er vigtigt for ham, er en overflade, der kan omarbejdes. Det spiller kun en underordnet rolle, om et termisk isoleringssystem eller et klassisk eksternt gipsanlæg påføres en facade. Hvis gipsen selv udfører tætningsarbejde, har han brug for hurtige produkter, der gør det muligt hurtigt at udføre yderligere arbejde. Ud over selve forseglingen af bygningen i basisområdet har en gipsen brug for et produkt, som det ydre gips er beskyttet mod, at der trænger fugt ind fra jorden. Her er BOTAMENT RD 1 Universal meget interessant som et produkt, der er klar til brug. Med hensyn til konstruktion står gipsen over for udfordringen med at løse komplicerede detaljer. Disse er f.eks. Tætning af vinduer fra gulv til loft, oprettelse af et andet tætningsniveau under vindueskarme eller komplicerede forbindelser på døre, altaner og terrasser.

Hvilke former for tætning bruger i øjeblikket en gips på byggepladsen?

Mineralforseglingsopslæmninger er udbredt i forseglingen udført af en gips. Forudsætningen for deres anvendelse er mineralske underlag som beton, gips, sandkalksten eller murværk. Materialet påføres normalt med en spatel eller pensel.

Hvorfor skal en gips bruge BOTAMENT RD 1 Universal eller RD 2 The Green 1?

Med brug af botamentet Reaktive sæler de positive egenskaber ved mineralske forseglingsopslæmninger, såsom evnen til at blive omarbejdet, kombineres med sikkerheden ved klassisk kældertætning af PMBC (revnebro, fleksibilitet osv.). Botament reaktive tætninger har mange andre fordele i forhold til konventionelle tætninger. Flere oplysninger findes her.

Hvor er det ene af de to produkter særligt velegnet?

Når den bruges som kapillærforsegling eller mineralsk gipsforsegling, er den velegnet BOTAMENT RD 1 Universal især godt for gipsen. En stor fordel her er, at der ikke produceres affald, og delmængder let kan fjernes. Derudover er produktet klar til øjeblikkelig brug og kan anvendes med almindelige behandlingsformularer. Yderligere information om behandlingsmulighederne for Botament reaktive tætninger er tilgængelig her. Detaljeret træning kan også udføres sikkert og nemt BOTAMENT® RD 2 The Green 1 og SB 78 / gantry tætningstape. Derudover er den velegnet ved højere temperaturer BOTAMENT RD 1 Universal især godt. På den anden side er BOTAMENT RD 2 The Green 1 Perfekt egnet til lavere temperaturer og / eller høj luftfugtighed og til specielt detaljeret arbejde.

Hvorfor skal en gips ikke bekymre sig, når man bruger Botament reaktive tætninger?

Pudseren er især bekymret over Forsegling af basisarealet . Den såkaldte “Fassadensockelputz” -retningslinje fra sammenslutningen af gips til forlængelse og facader i Baden-Württemberg (SAF) er blevet oprettet for at beskrive korrekt udførelse. Det er særligt vigtigt, at gipset er forsynet med en mineralsk gipsforsegling ud over selve bygningsforseglingen. Dette kan effektivt forhindre en masse gipsskader i sokkelområdet.

fgAsset 1

De reaktive sæler fra Botament:

Botament Gebinde rd-1-home Reaktivabdichtung

BOTAMENT RD 1 Universal

Botament RD2 Gebinde

BOTAMENT RD 2 The Green 1

BOTAMENT RD 2 The Green 1

Botament RD2 Gebinde