fgAsset 1

BOTAMENT RD1 Universel

Det hurtige, en-komponent reaktive tætningsmiddel

BOTAMENT RD1 Universal er et enkomponent, hurtigt indstillende reaktivt tætningsmiddel til tætning af komponenter i kontakt med jorden i nye bygninger og til renovering af gamle tætninger. Med den nye ETA -evaluering er der nu et teknisk evalueringsdokument for reaktive sæler for det europæiske område. Med det reaktive fugemasse BOTAMENT RD1 Universal kan du nyde den tilhørende sikkerhed for fabrikanter, planlæggere og bygherrer. ETA – uafhængig, godkendt af bygningsmyndighederne, europæisk.

Ud over den europæiske tekniske vurdering har BOTAMENT RD1 Universal også generelle bygningsinspektorat testcertifikater i henhold til testprincipperne for mineralske tætningsopslæmninger til bygningsvandtætning (PG-MDS), til materialer til vandtætning af komponenter i kontakt med jorden mod pressende vand og i overgangen til vandgennemtrængelige komponenter (PG-ÜBB) til tætninger i kombination med flise- og pladebeklædninger (PG-AIV-F) som polymerdispersion og som mineralforseglingsopslæmning og har bestået testene i henhold til DIN EN 15814, DIN EN 14891.

Botament Gebinde RD1 Reaktivabdichtung

Unikt, enkelt, en-komponent

Takket være opskriften på én komponent er det ikke nødvendigt at blande den på byggepladsen. Delvis mængde kan let fjernes. Affald fra for meget blandet materiale hører fortiden til. På grund af den høje produktivitet reduceres pladsbehovet på byggepladsen kraftigt. BOTAMENT RD1 Universal bruger ingen opløsningsmidler eller bitumen.

Fiberforstærkning til højeste sikkerhed

BOTAMENT RD1 Universal er forstærket med mikrofiber. Tætningen giver således et højt beskyttelsesniveau mod mekaniske påvirkninger og kraftig vandforurening. Selv med delvis løsrivelse af kritiske eller revnede overflader giver vandtætningslaget et højt sikkerhedsniveau på grund af dets indre styrke, selv uden brug af ekstra glasfiber.

Fiberforstærkning til højeste sikkerhed

BOTAMENT RD 1 Universal er forstærket med mikrofiber. Tætningen giver således et højt beskyttelsesniveau mod mekaniske påvirkninger og kraftig vandforurening. Selv med delvis løsrivelse af kritiske eller revnede overflader giver vandtætningslaget et højt sikkerhedsniveau på grund af dets indre styrke, selv uden brug af ekstra glasfiber.

Hurtigtørrende,
hurtige resultater

Sammenlignet med konventionelle reaktive tætninger har BOTAMENT RD1 Universal en lang brugstid. Dette gør behandlingen lettere, især på varme dage. Værktøjet er også let at rengøre. Samtidig er det ikke nødvendigt at acceptere kompromiser, når det kommer til tørretiden. Tætningen kan spændes mekanisk efter 24 timer. En klar farveændring gør tørringen synlig.

Ved høje temperaturer

Vejrforholdene er af afgørende betydning for succes med tætningsarbejde udendørs, uanset om det er til kælder-, altan- eller terrasseforsegling.
Reaktiv vandtætning er eller er blevet populær, fordi den er betydeligt hurtigere end bitumen -vandtætning – nogle gange endda så hurtig, at du næsten ikke kan følge med i behandlingstiderne.

TÆTNINGEN 1x1

Alt hvad du behøver at vide om reaktive sæler

Botament Gebinde RD1 Reaktivabdichtung
fgAsset 1

Blanding var i går!

BOTAMENT RD1 Universal overbeviser med en tidligere ukendt fleksibilitet og økonomi til alt tætningsarbejde på byggepladsen. Navnet siger alt: Med BOTAMENT RD1 Universal har du et produkt med kun en komponent til de mest almindelige former for bygningsvandtætning. Dette sparer ikke kun tid, men også mange penge. Overflader, der er forurenet med vand – både inde og ude – er aldrig blevet forseglet lettere og hurtigere. Processorer fra kælderen til taget er altid på den sikre side med BOTAMENT RD1 Universal. Vandtætningen er helt tør inden for 24 timer og allerede regntæt efter 180 minutter.

Materialedata

Materialebase

Polymerdispersion, tilsætningsstoffer

farvetone

grøn

Leveringsformular

2,5 kg / 10 kg / 30 kg

opbevaring

frostfri, kølig og tør mindst 12 måneder i den lukkede originale beholder

Behandlingstid

>1,5 timer

Regntæt

efter ~ 6 timer

Limning af dræn- og isoleringspaneler

efter ~ 8 timer

Mekanisk modstandsdygtig

efter ca. 24 timer

konsistens

Kan males, børstes og sprøjtes

Påføring og underlagstemperatur

+5 ° C til +35 ° C

BOTAMENT RD1 Universal - Pakningen til enhver anvendelse

YouTube

Mit dem Laden des Videos akzeptieren Sie die Datenschutzerklärung von YouTube.
Mehr erfahren

Video laden