fgAsset 1

Reaktive tætninger til entreprenører af skalkonstruktioner

Alt hvad en skalentreprenør har brug for at vide om Botament reaktive sæler.

Af Skalleentreprenør skal tage alsidige og frem for alt koordinerende opgaver og beslutninger i et byggeprojekt. I de fleste tilfælde har dette også at gøre med bygningens tætning mod fugt og fugtighed. De reaktive tætninger er velegnede til dette projekt BOTAMENT RD 1 Universal og BOTAMENT RD 2 The Green 1 fremragende. I det følgende finder du alle de vigtige oplysninger og tips, som en bygningsentreprenør bør vide om Botament reaktiv vandtætning.

Hvilke udfordringer og problemer opstår for en skalbyggeri i den daglige forretning?

Efter opførelsen af kælderen introducerer Skalleentreprenør først den Kælder vandtætning slutningen. For at etagerne skal mures, er det normalt nødvendigt at opsætte stilladser. Derfor er den hurtige genopfyldning af byggegraven af særlig betydning for byggeprocessen. Ved lave temperaturer tager klassiske bitumen tykke belægninger imidlertid lang tid at tørre ud. Ofte er der næsten ingen luftudveksling i udgravningen, hvilket yderligere forsinker tørring og konstruktionsfremgang. Tørringskontrollen af det vandtætte lag er ofte kun mulig med referenceprøver. I tilfælde af tykke bitumenbelægninger skal en bygningsentreprenør også beskæftige sig med komplicerede systemer og adskillige produkter, såsom mørtel, tætning af gylle, bitumen, primer og stof. Ofte skal der inkorporeres et stof og påføres en mineralforseglingsopslæmning på niveau med toppen af terrænet. Tilslutning af konstruktionstætningen til tilstødende komponenter er særlig kritisk, fordi en tætning i de fleste tilfælde ikke lækker på den “enkle” overflade, men i detaljerne. På grund af dette komplicerede system er der større sandsynlighed for, at der opstår fejl. Efter arbejde er rengøring af værktøjet tidskrævende.

Hvilke former for tætning bruges i øjeblikket af et skalbyggeri på byggepladsen?

De gældende byggemetoder er Bitumen tykke belægninger . Behandlingen af bitumen tykke belægninger er simpelthen ikke “sjov” på grund af egenskaberne. Selvklæbende bitumenplader bruges også lejlighedsvis. Disse har dog ulempe at de kun kan bruges med lav vandforurening.

Hvorfor skal et skalbyggeri bruge BOTAMENT RD 1 Universal eller RD 2 The Green 1?

På grund af dets behandlingsegenskaber er det simpelthen sjovt Reaktive sæler at bruge. Den cremede konsistens, den lette rengøring af værktøjerne og det lavere materialeforbrug på byggepladsen gør den reaktive vandtætning fra Botament til bygningsentreprenørernes foretrukne produkt. Det er et simpelt system med et par veludviklede systemprodukter. Mulige udførelsesfejl reduceres. Den hurtige påføring og grundige tørring forkorter arbejdstiden. Du finder ud af om de andre produktfordele ved Botament reaktive tætninger her .

Hvor er det ene af de to produkter særligt velegnet?

Velegnet til højere temperaturer BOTAMENT RD 1 Universal især godt. På den anden side er det til gengæld BOTAMENT RD 2 The Green 1 Ved lavere temperaturer og / eller høj luftfugtighed og til specielt detaljeret arbejde i kombination med systemforseglingstape SB 78 og portaltætningstape PB.

Hvorfor skal entreprenører i skallen ikke bekymre sig om at bruge Botament reaktive tætninger?

Den høje ydeevne og kvalitet af produkterne er bevist ved krævende europæiske tekniske vurderinger (ETA). Disse inkluderer ikke kun den reaktive vandtætning (FPD) Botament RD 1 og RD 2, men også de systemprodukter, der kræves til at bygge vandtætning, såsom forsegling af bånd. Derudover dokumenteres den brede anvendelsesområde for produkterne gennem et stort antal nationale testcertifikater.

fgAsset 1

De reaktive sæler fra Botament:

Botament Gebinde rd-1-home Reaktivabdichtung

BOTAMENT RD 1 Universal

BOTAMENT RD 2 The Green 1

BOTAMENT RD 2 The Green 1