fgAsset 1

Reaktiv vandtætning til bygningstætning

Alt, hvad en bygningsvandlærer har brug for at vide om Botament reaktiv vandtætning.

Af Strukturelle forseglere er af central betydning i et byggeprojekt med tætningsarbejde. Det er ham, der i sidste ende udfører tætningen og skal have de manuelle færdigheder og den nødvendige erfaring med tætningskonstruktioner. Til professionel og bæredygtig bygningstætning er det bedst at bruge BOTAMENT RD 1 Universal eller BOTAMENT RD 2 The Green 1 . På denne side finder en bygningsvandlærer alle de tips og oplysninger, han har brug for for at opnå det Botament reaktive sæler n at bruge optimalt.

Hvilke udfordringer og problemer opstår for en bygningsvandholder i den daglige forretning?

Det almindelige daglige arbejde hos en professionel Strukturel forsegler består normalt af tætningskomponenter i kontakt med jorden. De specialiserede virksomheder er eksperter på dette område og opnår en høj områdedækning. På grund af tid og konkurrencepres er brugen af effektive produkter særlig vigtig for dem. Da vandtætning af en bygning ofte involverer flere sammenlåsningsprocesser, og mange systemprodukter ofte bruges, kan der opstå fejl i udførelsen.

Hvilke former for tætning bruges i øjeblikket af en konstruktionsforsegler på byggepladsen?

Som regel bruges tykke bitumenbelægninger til vandtætte bygninger. Disse påføres ofte i hånden med et glattejern. Den mere moderne og effektive sprøjtebehandling bruges også til store områder, hvilket kan øge produktiviteten. Imidlertid viser konventionelle bitumen -tykke belægninger sig at være ufordelagtige på mange områder. Find nyttige tips og oplysninger om behandlingsmulighederne for reaktive tætninger her .

Hvorfor skal en bygningsforsegling bruge BOTAMENT RD 1 Universal eller RD 2 The Green 1?

det Effektivitet Botament -reaktive tætninger, især i spraybehandling, favoriserer en meget høj ydeevne i området . En generelt meget hurtig konstruktionsfremgang garanteres af de fremragende forarbejdningsegenskaber. Ved at bruge færre systemprodukter forhindres mange arbejdsfejl fra starten. Et lavere materialebehov end med konventionelle tætningsprodukter lindrer også belastningen på transport, opbevaring og forarbejdning. Desuden kan de anvendte værktøjer let rengøres med vand bagefter. Dette resulterer i enklere arbejdsprocesser for professionelle forseglere og konkurrencemæssige fordele for deres ydeevne.

Hvor er det ene af de to produkter særligt velegnet?

Om sommeren er temperaturer velegnede BOTAMENT RD 1 Universal optimal takket være dens varmebestandighed. Dens 2-komponent bror BOTAMENT RD 2 The Green 1 på den anden side er den velegnet til lavere temperaturer eller høj luftfugtighed. I kombination med systemforseglingstape SB 78 og portaltætningstape PB kan detaljeret arbejde udføres på kortest mulig tid.

Hvorfor skal en bygningsforsegler ikke bekymre sig, når man bruger Botament reaktive sæler?

Den høje ydeevne og kvalitet af produkterne er bevist ved krævende europæiske tekniske vurderinger (ETA). Disse inkluderer ikke kun den reaktive vandtætning (FPD) Botament RD 1 og RD 2, men også de systemprodukter, der kræves til at bygge vandtætning, såsom forsegling af bånd. Derudover dokumenteres den brede anvendelsesområde for produkterne gennem et stort antal nationale testcertifikater.

fgAsset 1

De reaktive sæler fra Botament:

Botament Gebinde rd-1-home Reaktivabdichtung

BOTAMENT RD 1 Universal

Botament RD2 Gebinde

BOTAMENT RD 2 The Green 1

BOTAMENT RD 2 The Green 1

Botament RD2 Gebinde

Jetzt neu - Unser Planungsleitfaden
für Reaktivabdichtungen!

Tauche ein in die Welt der Reaktivabdichtungen und plane dein Bauprojekt mit Expertise und Innovation.